Jeg fyldte 40 år i maj og blev overrasket med en mandlig danser, som mine veninder havde bestilt til mig. Jeg havde selv arrangeret en fødselsdagsfest med middag og drinks, og jeg troede, at det var mig, som havde styr på aftenens program, men de overrumplede mig ved at have et ekstra underholdende indslag på programmet. Den mandlige danser leverede et fantastisk, flot og frækt show på 30 minutter, som var en blanding af poledance og mandestrip, og han lavede lapdance på mig og sluttede af med at smide alt tøjet. Han var en veltrænet og lækker fyr, så begejstringen var stor både hos mig og mine veninder, og det var en spændende ekstra fødselsdagsgave at få, som satte gang fantasierne og fik stemningen til at løfte sig højt. Det var en fantastisk, uforglemmelig og festlig fødselsdag – ikke mindst på grund af den mandlige danser. Jeg er nu i gang med at arrangere en polterabend for en veninde, og jeg har besluttet mig for at booke den samme mandlige danser, så hun kan få en fræk og uforglemmelig polterabend. Den mandlige danser hedder Mikael Christiansen, og han kan bookes via hjemmesiden Poledancer.dk. Man kan selv vælge, hvor mange minutter han skal optræde, og hvordan showet skal sammensættes, og det synes jeg er rigtig fint, for så får man afstemt forventningerne f.eks. i forhold til, om den mandlige danser skal smide alt tøjet eller ej, og om der skal være Body Tequila og lap dance. Man finder priser og kontaktinformationer på hjemmesiden, og han optræder over hele landet. Vil man gerne opleve en mandlig danser, som kan fyre op under damerne, så er det bestemt ham, man skal booke til at optræde. Hans shows er samtidig de billigste i Danmark. Jeg glæder mig allerede til at opleve det næste show med Mikael Christiansen, og jeg tror bestemt også, at min veninde vil synes, at det er et lækkert og frækt show.