Hvis du har problemer med ryggen, kan det være, at du har svært ved at finde en sofa, som du kan sidde ordentligt i. Mange sofaer er meget lave, hvilket gør, at du ikke kan få støtte til hele din ryg. Det kan ellers i nogle tilfælde være lige præcis det, som du har brug for, for at være sikker på, at du kan sidde i sofaen uden at få ondt i ryggen. 

Har du problemer med at finde den rigtige sofa, kan det dog være en mulighed for dig, at du vælger en U sofa i stedet for. Det er en sofa, der er formet som et U, hvor der kan sidde rigtig mange mennesker. Det er selvfølgelig rart, når du har gæster, men fordelen for dig, der har ondt i ryggen er, at du kan få U sofaer med et højt ryglæn. Du kan faktisk få en sofa med nakkestøtte også. Det er med til at gøre, at du har støtte hele vejen fra lænden op til nakken. Det kan være med til at gøre det muligt for dig, at du kan sidde i sofaen i længere tid af gangen. 

For nogle med rygproblemer hjælper det, at de får benene op, når de sidder ned. Hvis du har det sådan, kan en U sofa også være løsningen. Du kan nemlig også få U sofaer med en chaiselong langs den ene side. Samtidig er der så meget plads i U sofaen, at resten af familien også sagtens kan være der. 

Der findes en lang række forskellige steder, hvor du kan købe U sofaer. Et af de steder, hvor du dog ofte kan have heldet med dig i forhold til at finde en U sofa med chaiselong og nakkestøtte, er på webshoppen zonexlnt.dk. Der har de virkelig mange forskellige sofaer at vælge imellem, hvilket gør, at også dig, der ofte har ondt i ryggen, også vil kunne finde den rigtige.