Der er mange forskellige ting at forholde sig til, når det kommer til SEO – onsite optimering er langt fra hele historien. Her følger et par gode seo tips, der kan få dig igang med god søgemaskineoptimering, der har positiv indflydelse med din ranking.

Backlinks er centrale

Det er ikke muligt at forholde sig til søgemaskineoptimering, uden også at forholde sig til backlinks. Google vurderer en hjemmeside ud fra mange ranking faktorer, men backlinks er en helt essentiel del af disse – linkbuilding termen henviser netop til, at man i SEO bygger links til kunder. Linkbuilding er essentielt, da det gør forskellen mellem en fin placering i søgeresultaterne og en topplacering. Backlinks er anbefalinger fra andre steder på nettet, og dette vægter Google højt.

Ryd op på din hjemmeside

Det er vigtigt at være kritisk overfor sig selv og sin egen hjemmeside – tag et kig på dine undersider og vurder, hvor meget de i virkeligheden er værd for din side. Hvis en side har høj afvisningsprocent, er det vigtigt, at du tager et godt kig på den. Brug tid på at optimere den med godt indhold – eller slet den. Dette gælder samtlige af dine sider, for enhver af dem har betydning for din samlede ranking.