Er du bosiddende i en af de mange byer på Sjælland eller eventuelt i hovedstadsområdet, kan du med fordel tage kontakt til den lokale afdeling af Gulvkanonen ApS, når dit trægulv trænger til en kærlig hånd.

Gulvkanonen ApS er et gulvfirma som dækker hele Danmark gennem samarbejde med dygtige og erfarne gulvmænd nær alle danske byer. Du vil således altid kunne finde mindst én afdeling af Gulvkanonen i nærheden af dig ligemeget hvor i landet du er bosat.

Uanset om du bor højt mod nord i Helsingør, Tisvilde, Gilleleje eller Frederiksværk, eller om du er bosat i Sjællands sydligste egne som for eksempel Fakse, Næstved eller Skælskør kan Gulvkanonen ApS hjælpe dig med en skarp pris på gulvafslibning. Gulvkanonen ApS holder nemlig nogle af landets laveste priser på gulvservice udført af professionelle gulvmænd hvilket kan lade sig gøre i kraft af virksomhedens udbredelse og størrelse.

Især i Storkøbenhavn og i områderne omkring hovedstaden finder du mange afdelinger af Gulvkanonen ApS, blandt andet på Amager, i Indre By og brokvartererne og selvfølgelig på den københavnske vestegn og nord for selve byen, for eksempel i Lyngby, Gentofte og Charlottenlund. Og rykker du vestpå over Ringsted, Haslev, Roskilde og Holbæk kan du også finde Gulvkanonens afdelinger så langt væk som Korsør, Slagelse og Kalundborg.

Vælg Gulvkanonen ApS for den bedste service

Gulvkanonen ApS er, foruden de lave priser, kendt for sit høje service niveau og sin kundevendte tilgang til behandling af trægulve. Gulvkanonen ApS sætter en ære i at levere et stykke arbejde som lever op til såvel dine ønsker som til de professionelle standarder. Med Gulvkanonen ApS får du en gulvmand som har både hoved og hænder skruet rigtigt på og som samtidig kan yde den mest kvalificerede rådgivning omkring gulvservice.

Du kan læse mere om Gulvkanonen ApS på virksomhedens hjemmeside Gulvkanonen.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>