Skal boligen gennemrenoveres, og vægge, lofter og træværk i den forbindelse sættes flot i stand? Så bør du kontakte dit lokale malerfirma for et tilbud på indvendigt malerarbejde.

Hvad kan jeg opnå ved at betale mig fra at få udført mit malerarbejde?

Måske tænker du at det er galimatias at betale en professionel maler for at male boligen indvendig. Der er jo ikke mere arbejde i at smøre maling ud over vægge og lofter end hvad du selv kan klare. Og så er det også billigere selv at udføre malerarbejdet.

Men her bør du træde et skridt tilbage og overveje om det nu også kan passe. Mange bolig ejere vælger selv at male deres bolig, og bliver hernæst overraskede over mængden af arbejde involveret i dette projekt – og hvor hårdt det er.

Først skal du ud og købe maler udstyr og materialer – og her er det ikke tilstrækkeligt med en pensel og et par spande maling. Du skal have fat på primer (også kaldet Microdispers eller blåt vand), hvid grunder og pigmenteret maling til dine vægge. Loftet skal have hvid loftmaling, og det indvendige træværk så som paneler, døre, skabslåger og lignende skal have træmaling.

Der ud over skal du indkøbe ruller, bakker, pensler, spartler, forlængerskafter, sandpapir, malertape, afdæknings materialer og spartelmasse. Du får ikke de samme rabatter eller muligheder for skattefradrag som et malerfirma hvilket betyder at det godt kan gå hen og blive en ganske bekostelig omgang selv at forestå den indvendige maling af boligen. Og lægger du dit tids forbrug i forbindelse med selve malerarbejdet oven i står det hurtigt klart at det bedre kan betale sig at lade et malerfirma varetage dette.

Find dit lokale malerfirma på Frederiksberg

Du behøver ikke at lede længe efter din maler på Frederiksberg. Det er blot at kontakte Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>