En tekst eller content generelt er utrolig vigtig for en virksomhed. Her findes der flere forskellige typer af tekster og content du kan producere for din virksomhed. content kan være produkttekster, kategoritekster, blogindlæg eller andet. Når du derfor skal have produceret content til din hjemmeside eller virksomhed, er det vigtigt at overveje, hvad du ønsker at kommunikere ud til dine kunder samt, hvilken tone der bliver brugt i din kommunikation. Tekstforfatning er ikke helt ligegyldig for din hjemmeside. Det kan være afgørende for, hvordan modtageren opfatter din virksomhed og produkt. Det kan også være afgørende for om kunden vælger dit produkt frem for et andet. 

Hvorfor er tekstforfatning relevant?

De fleste i dag læser beskrivelsen af produktet før de endelige køber det. Mest for at sikre sig at de nødvendige informationer er tilgængelige for dem. For at dine produkter bliver synlige på Google, når folk søger efter produktet, er det en fordel at lave gode SEO-venlige kategoritekster. Her er der både fokus på at teksten er relevant for modtageren, samt det aktuelle søgeord er tilpasset i teksten. For at sikre dig det er kunsten at finde den rette tekstforfatter til opgaven.

Sådan finder du den rette tekstforfatter

Der er som udgangspunkt flere gode argumenter for, hvorfor du skal hyre en professionel tekstforfatter, frem for at skrive en tekst selv. Hvis teksten ikke er skarp eller velformuleret, kan det have en negativ opfattelse hos modtageren. Du kender det måske selv, hvis du læser en tekst med stavefejl i, så kan det forstyrre helhedsbilledet. Det samme er gældende for alt det content du har på din hjemmeside. 

Her er din opgave at hyre en tekstforfatter som forstår sig på dit produkt, ved hvem din målgruppe er og tilpasser teksten og sproget derefter. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan vælge mellem flere forskellige tekstforfattere til en opgave, bør du besøge https://wordpens.com/.