Har du virkelig bare brug for en udvej, til at slappe helt af i kroppen, glemme at du bor i et koldt land og bare få et pusterum, der varer kortere tid end en uges All Inclusive?

De korte pusterum kan gøre en stor forskel for dig i en travl hverdag. Når du giver dig selv lov til at puste ud og blive nusset lidt om, kan det give dig større overskud til dine omgivelser og de mange gøremål, der unægteligt er i dagligdagen.

Har du overvejet at prøve fiskespa i Aalborg?

Hvorfor overhovedet prøve det?
Fordi fiskespa er en lille luksus, der nemt kan sniges ind i hverdagen med sine kun 30 minutters varighed. Derudover er det også til en lille pris, der er overkommelig, også på budgetter, der ikke har en månedlig ‘spa-pulje’.

Vores fødder er en meget vigtig del af vores krop – det er trods alt dem, der skal bære os rundt alle døgnets vågne timer.
Derfor er det ikke helt af vejen, at de også får lidt udelt opmærksomhed en gang i mellem. Når doktorfiskene er i gang, ‘spiser’ de det tørre og ru hud på vores fødder og efterlader dem blødere og helt naturligt eksfolierede.

Udover at det er blevet en populær form for rekreation, er fiskespa også sjovt. Det prikker og kilder lidt i fødderne, og det er fascinerende at se de små fisk ‘spise’ af ens fødder. Prøv det alene eller prøv det som en ferieaktivitet – både børn og voksne kan få glæde af oplevelsen hos doktorfiskene. 

I Aalborg kan man prøve denne dejlige og naturlige fodbehandling hos skønhedsklinikken Esthetique Hudpleje.
Den nordjyske skønhedsklinik ligger i 9000 Aalborg og er et professionelt sted, der tilbyder mange forskellige former for behandlinger til krop og ansigt.
Hvis du trænger til at prøve andre typer wellnessbehandlinger, er der en uddannet kosmetolog og hudterapeut klar til at hjælpe dig med at finde den type behandling, der ville passe godt til dig.

Esthétique Hudpleje ønsker at skabe muligheden for føle velvære i hverdagen, uden at det skal vælte budgettet.  

Følg det ovenstående link og find frem til Esthetique Hudpleje via deres hjemmeside, og kig også på de mange mulige spabehandlinger der findes på siden. Hvis du ikke føler at det er nok med 30 minutter hos de små doktorfisk, kan man også vælge tre forskellige spapakker, der fokuserer på flere dele af kroppen og alle afsluttes med en fodbehandling hos fiskene.