Måske har du allerede pengepungen parat, når gulvafsliberne er færdige med at udføre deres arbejde, fordi du selv mener, du har regnet dig frem til, hvad det skal koste ud fra, hvad du tænker, der er retfærdigt med videre.

Men så kan du bliver overrasket på enten den positive front eller den negative måde, hvor det da klart helst skulle være i den første afdeling, at det sker.

For det er faktisk lidt svært at regne sig frem til prisen på en gulvafslibning, og det handler lidt om, at det ikke er en statist, færdiglavet vare/service, du betaler for; men et arbejde, som man helst gerne skal have det bedste resultat med.

Og dette resultat er svært at sige, hvad der skal til, før man kan opnå dette.

Lad os sige, du skal købe en liter mælk i en butik. Så finder du prisen på den, og du skal hverken betale mere eller mindre for den, når du kommer til kassen – alt andet vil være snyd.

Men en gulvafslibning er ikke noget, man kan sætte en bestemt pris på med det samme, og det kan lyde som en måde at snyde kunderne på, men det er faktisk til din fordel.

For lad os sige, du har lagt et bestemt beløb til side, som du har tænkt dig, der skal bruges på den gulvafslibning.

Så går de professionelle gulvafslibere i gang med deres arbejde.

Hvis de så skal stoppe, når pengene er brugt op, så ville det da være synd for dit gulv, din indretning med videre, hvis der var et resultat på gulvet, der langt fra var færdigt.

For det kan være, man skal bruge en grovere gulvafslibning, men man havde regnet med, måske skal der en gulvafhøvling til og så videre, og det kan række udover dette beløb – og det ønsker du vel ikke?

Så hvad spiller ind på prisen på din gulvafslibning?

Det kan du få svar på her: https://gulvkanonen.dk/hvad-bestemmer-din-pris-paa-gulvafslibning/