Hvad kan en boligadvokat gøre for mig som boligkøber?

03 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

En boligadvokat er din tætteste allierede når det handler om at købe bolig – i hvert fald hvis du ønsker at gardere dig imod fejlkøb. Du kan meget hurtigt risikere at købe katten i sækken når du køber bolig.

Det danske bolig marked er oversået med fælder som kan være vanskelige at gennemskue for lægmand. Derfor er det en rigtig god idé at tage en boligadvokat med på råd når man skal købe bolig.

En dygtig boligadvokat vil kunne navigere sikkert gennem boligmarkedets underskov og undgå de værste faldgruber. Det betyder at du med hjælp fra en boligadvokat kan slippe for at din bolig drøm udvikler sig til et sandt økonomisk mareridt. Og så er boligadvokatens honorar penge som er godt givet ud.

eboligadvokat

Hvad laver en boligadvokat?

Din boligadvokat vil først og fremmest kunne hjælpe dig med at finde ud af om bolig handlen skulle gemme på forhold som ejendomsmægleren ikke har afsløret. En ejendomsmægler er altid på sælgers side, idet ejendomsmægleren tjener sine enge ved at sælge så mange boliger på kortest muligt tid – og selvfølgelig helst til den højest mulige pris.

Derfor er det ikke sikkert at mægler fortæller dig alt hvad der er værd at vide om boligen. Det er din egen opgave selv at tilvejebringe disse oplysninger. Og her kan en boligadvokat være til endog særdeles stor hjælp.

Din boligadvokat vil ved gennemlæsning af diverse skriftlige materiale som hidrører fra boligen kunne afsløre forhold som måtte have indflydelse på din beslutning om køb af denne. Med rådgivning fra en boligadvokat indgår du således fra handlen på et oplyst grundlag. Og du kan vælge at springe fra handlen hvis din boligadvokat råder dig hertil.

Hvis du ikke er interesseret i at betale en mindre formue for en boligadvokat kan du altid kontakte eBoligadvokat – læs mere på eBoligadvokat.dk.