Fordi priserne på boliger i nærheden af København er så høje, er der flere og flere, der vælger at købe en bolig på det øvrige Sjælland og så pendle til og fra storbyen. Det kan være en god mulighed for at spare en masse penge. Når du skal købe en bolig i provinsen, er det en god ide, at du får en boligadvokat til at læse papirerne igennem. På den måde kan du nemlig være sikker på, at alt er, som det skal være. Det betyder, at du ikke ender med at købe katten i sækken. 

En god boligadvokat er for eksempel advokatfirmaet JAAS. Selvom de har kontor på Frederiksberg i København, har de også mange kunder på det øvrige Sjælland. De kan derfor sagtens hjælpe dig, selvom du ikke bor inde i byen. Det er lige meget, om du er ved at købe et hus eller en lejlighed i en af Københavns forstæder, eller om du er ved at købe et hus længere væk på Sjælland. 

Advokatfirmaet JAAS kan både hjælpe dig med ejerboliger, andelsboliger og sommerhuse. De kan derfor nå hele vejen rundt om din bolighandel. Der er ofte forskellige ting, som du skal være opmærksom på, når du er ved at købe forskellige typer af boliger. 

Når du køber en ejerlejlighed eller et hus, er det for eksempel vigtigt, at du ser på, hvad vedtægterne er, hvad du hæfter for. Advokaten kan både læse din købskontrakt og de øvrige papirer i forbindelse med huskøbet igennem.

Når du køber en andelsbolig, er det meget vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan foreningens økonomi er, og hvor mange penge du vil ende med at hæfte med, hvis andelsboligforeningen går konkurs. Det er et vigtigt forbehold at tage i forbindelse med en bolighandel.

På JAAS’s hjemmeside kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvad det vil koste dig at hyre i en advokat i de forskellige situationer. Det kan være, hvis du skal købe en ejerbolig, en andelsbolig eller måske et projektsalg.

Hvis du er ved at købe bolig lidt uden for København, vil du sikkert også se, at der er mange steder, hvor de er ved at bygge flere boliger. Det kan også være en mulighed for dig for at få en ny og flot bolig ikke alt for langt fra København. Når du køber en bolig som projektsalg, er der også en række ting, du skal være opmærksom på. Selvom det er en ny bolig, kan du ende i problemer alligvel. Hvem er det for eksempel, der skal betale, hvis boligen ikke lever op til den standard, som du troede?

JAAS er uafhængig af alle ejendomsmæglerkæder. Deres eneste interesse er at hjælpe dig med at få et godt boligkøb. Hvis du er interesseret i at få dem til at hjælpe dig med dit boligkøb, er du altid velkommen til at kontakte dem og fortælle om den bolig, som du overvejer at købe. Det første møde er gratis, så hvis du beslutter dig for at bruge et andet firma efterfølgende, er det helt fint med dem.