Øl er noget vi i Danmark er glade for. Øl er noget vi har drukket og nydt gennem de sidste mange år. Her de seneste par år er specialøl for alvor kommet frem. Rigtig mange mikrobryggerier rundt omkring i landet er begyndt at udforske og eksperimentere med nye og spændende smage. Det er taget godt imod af danskerne, hvorfor du i dag ser at der er et stort udvalg af specialøl på menukortet, når du er ude at spise og ikke mindst når du besøger din lokale ølbar. 

Der er altid en anledning til at nyde en øl i Danmark. Det kan være til fyraften, når du har haft en lang arbejdsdag eller ved festlige lejligheder som f.eks. familiefester, større begivenheder, koncerter eller blot hvis du har brug for at forkæle dig selv til maden. 

Ølbrygning kræver gode ingredienser

Går du og drømmer om at brygge din egen øl? Du er nu et skridt nærmere på at kunne komme til at brygge din helt egen øl. For at komme i gang med at brygge din egen øl, skal du have et bryggeanlæg og de nødvendige dele. Du kan i dag finder mindre bryggeanlæg på 10, 20 og 30 liter, så du kan brygge til dit eget hjemmebehov. For at komme i gang kræver det naturligvis også at du kender til de teknikker og processer du skal igennem, for at få en velsmagende øl. Her kan det være en fordel at tilmelde dig et ølbrygnings kursus, hvis du ikke har prøvet det før. Her kommer du til at brygge din helt egen øl fra bunden. 

For at brygge en god øl, kræver det at du køber nogle gode ingredienser i kombination med at du bruger de rigtige teknikker. Vi har undersøgt markedet, og kommer frem til at du hos ALBRYG finder et stort udvalg af ingredienser til at brygge øl.