Hvis du gerne vil have en ferie, hvor du har mulighed for at opleve en lang række forskellige former for natur, dyreliv og mad, er det en god ide, at du tager til tangoens hjemland, Argentina. Det er et stort land i Sydamerika, hvor du virkelig kan få nogle anderledes oplevelser, end du kan i vores del af verden. I nord er der et varmt klima, hvor du for eksempel kan opleve det stort Iguazu vandfald. I syd er der koldt med isbjerge og et langt mere barskt og goldt landskab. 

Hvis du gerne vil have hjælp til at arrangere en rejse til Argentina, er det en god ide, at du allierer dig med rejsebureauet Jesper Hannibal. De har mange års erfaring med at arrangere rejser til en række eksotiske rejsemål og har også medarbejdere, der er eksperter i Argentina. Du kan vælge at få hjælp til at udleve dine egne rejsedrømme i forhold til Argentina. Du kan også vælge en af de færdige rundrejser, som Jesper Hannibal udbyder. Det er en god mulighed for dig for at komme rundt i hele landet og opleve nogle utroligt og meget anderledes ting. 

Du kan for eksempel tage på rundrejsen Tango for to, hvor du sammen med din rejsepartner rejser rundt i Argentina i 13 dage. Der kommer du blandt andet til at opleve den sprudlende hovedstad Buenos Aires, derfra tager du til Ushuia i det sydlige Argentina, der er tæt på Antarktis, og hvor der er isbjerge og barsk natur, som du kommer ud at sejle imellem. Du kommer også til det store vandfald Iguazu, der ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien, og som du kommer til at opleve fra begge sider. Du flyver rundt til de forskellige steder, da Argentina er så stor, at det ellers kan være svært at nå rundt.