Der er mange måder at være i balance på. Du kan være i balance i forhold til din krop og din sundhed. Du kan være i balance i forhold til dit sind, og du kan være i balance i forhold til dine omgivelser og de krav, som de stiller til dig. Men det er svært at blive ved med at være i balance. Hvis du har brug for gode råd eller inspiration, findes der en god blog, der hedder spirit-of-life.dk. Her skriver de om en lang række forskellige emner i forhold til at få mere balance i sit liv. 

Du kan for eksempel læse om, hvordan du kan få mere balance i dit hjem. De fleste af os opholder os rigtig meget i vores hjem, og det er derfor vigtigt, at det er et sted, hvor vi kan finde ro og velvære. Det handler derfor om at skabe de bedst mulige rammer for sig selv til at kunne gøre de ting i sit hjem, som man gerne vil. 

I artiklen kan du for eksempel læse om, hvordan det kan gøre en forskel, om du har forskellige stilarter i dit hjem eller ej. Hvis du har mange forskellige stilarter, kan det være svært at finde ro i rummet. Og det er vigtigt for, at du får gjort de ting, du gerne vil. Hvis der er mange forskellige stilarter i dit hjem, kan det virke rodet, selvom det faktisk ikke er det. Og det kan være svært at være i ro og i balance i et rodet hjem. 

En anden meget vigtig artikel på bloggen http://spirit-of-life.dk/ handler om, hvorfor det er vigtigt at få en god nattesøvn. Hvis du ikke gør det, kan det gøre, at du kommer ud af balance. Du har ikke energi til at klare dit arbejde, tage dig af din familie og være sammen med dine venner. Du kan nemt få problemer med bare at tage dig af dig selv. Når du sover dårligt, kan du hurtigt komme til at spise dårligt også og helt droppe at motionere.

Det kan gøre, at du kommer ind i en ond spiral, hvor du bare får endnu sværere ved at sove. Noget af det, der gør dig træt, er jo netop, at du motionerer i løbet af dagen. Og noget af det, der giver dig energi til at klare dagen, er, at du spiser noget ordentlig mad. Det er også med til at give dig en god søvn om natten.